Maisdoolhof Lansingerland bezoeken

Gezellig met vrienden, familie, klasgenootjes, of het gezin maisdoolhof Lansingerland bezoeken? Dat kan!  Dit jaar is er een Mais Safari in plaats van een doolhof. Door de aanhoudende droogte in het voorjaar is de mais erg slecht gegroeid. Er konden geen goede paden aangelegd worden. Geen activiteit in de mais, dat zou erg jammer zijn.  Daarom een Safari door de stal, maisveld en het weiland. De Mais Safari is een leuke, spannende en sportieve wandeling van ongeveer een uur. Kinderen krijgen een rugtas mee met spullen die nodig zijn voor de Safari. Onderweg zijn er opdrachten en spellen. Natuurlijk is de uitkijktoren er èn een piramide van hooi waarin geklommen kan worden. De Safari is voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar tot kinderen van 12 jaar erg leuk. Kinderen die nog niet kunnen lezen en schrijven hebben hulp nodig van de ouders of begeleiders. Volwassenen zijn gratis.

Bekijk ook onze huisregels.

Goedkoop dagje uit

In een prachtige omgeving leuke en spannende avonturen beleven? Gezellig met de kinderen een dagje uit? Een verjaardagsfeestje vieren? kom naar de boerderij, ga op Safari, overwin de metershoge maïsplanten en ga alle uitdagingen aan die je onderweg tegenkomt. Om de tocht door de mais leuker te maken krijgt elk kind een reisgids mee. Kinderen leren en spelen onderweg. Naast veel plezier ook een educatief uitje.  Kom langs en ervaar het zelf. Een goedkoop en leerzaam uitje. Wie wil dat nou niet?

 

Leuke kinderuitjes

Leuke kinderuitjes zijn er in Rotterdam niet in overvloed. Er is wel genoeg te doen, maar een leuk kinderuitje in de buitenlucht, tussen de maisplanten, op een boerderij? Nee dat is er niet in overvloed. Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes rondbanjeren en struinen. Geen verkeer om je heen, geen verplichtingen, maar genieten van vrijheid en ruimte op het platteland.

 

 

Boerderij Het Lansingerland
Doolhof Bewegwijzering Lansingerland
Doolhof Fietspad Lansingerland Boerderij
Doolhof Fietspad Lansingerland Geopend
Doolhof Fietspad Tractor Hek
Doolhof Kippetjes Lansingerland
Doolhof Lansingerland Kinderuitje Fietspad Lansingerland
Doolhof Koeienstal Bezoeken Boerderij
Doolhof Koeienstal Boerderij
Doolhof Lansingerland Koeien Stal Boerderij
Doolhof Stal Koeien
Doolhof Lansingerland Kinderuitje Groeien
Doolhof Mais Molen Groei
Maisdoolhof Groeit
Boerderij Lansingerland Terras
Doolhof Terras Dames
Doolhof Terras Welkom Lansingerland
Boerderij Lansingerland Winkel
Doolhof Lansingerland Ijsje Boerderij
Doolhof Lansingerland Winkel