Maisdoolhof Lansingerland bezoeken

Gezellig met vrienden, familie, klasgenootjes, of het gezin maisdoolhof Lansingerland bezoeken? Bezoek het maisdoolhof in Lansingerland. Ook dit jaar zijn er weer allerlei activiteiten die een bezoek aan ons Maisdoolhof nog leuker maken. Nieuwe spellen, raadsels, puzzels, een speurtocht in de stal. Weet jij bijvoorbeeld hoe hoog het mais kan groeien, of dat er mannelijke en vrouwelijke mais bestaan? Dat Columbus, de ontdekker van Amerika, de maisplant heeft meegenomen naar Spanje en dat de mais daar hartstikke goed groeide. Kom bij ons langs en leer nog meer!

Bekijk ook onze huisregels.

 

Groot hè!?

Goedkoop dagje uit

In een prachtige omgeving leuke en spannende avonturen beleven? Gezellig met de kinderen een dagje uit? Een verjaardagsfeestje vieren of een teambuildingsuitje? Stap in het maïsdoolhof, ga op avontuur, overwin de metershoge maïsplanten en vind als eerste de uitgang van het doolhof. Om de tocht door het doolhof leuker te maken is er ieder jaar een educatief thema. In 2019 is het thema: Water. Samen met Ookditisderotte.nl en het Hoogheemraadschap van Schieland en Krimpenerwaard zijn er allerlei vragen bedacht die in het doolhof zijn. In het peuterdoolhof is de app Waterleven verwerkt. Het is handig als de app al op uw telefoon staat.  Kom langs en ervaar het zelf. Een goedkoop en leerzaam uitje. Wie wil dat nou niet?

 

Leuke kinderuitjes

Leuke kinderuitjes zijn er in Rotterdam niet in overvloed. Er is wel genoeg te doen, maar een leuk kinderuitje in de buitenlucht, tussen de maisplanten, op een boerderij? Nee dat is er niet in overvloed. Lekker met je vriendjes en vriendinnetjes rondbanjeren en struinen. Geen verkeer om je heen, geen verplichtingen, maar genieten van vrijheid en ruimte op het platteland.

 

 

Boerderij Het Lansingerland
Doolhof Bewegwijzering Lansingerland
Doolhof Fietspad Lansingerland Boerderij
Doolhof Fietspad Lansingerland Geopend
Doolhof Fietspad Tractor Hek
Doolhof Kippetjes Lansingerland
Doolhof Lansingerland Kinderuitje Fietspad Lansingerland
Doolhof Koeienstal Bezoeken Boerderij
Doolhof Koeienstal Boerderij
Doolhof Lansingerland Koeien Stal Boerderij
Doolhof Stal Koeien
Doolhof Lansingerland Kinderuitje Groeien
Doolhof Mais Molen Groei
Maisdoolhof Groeit
Boerderij Lansingerland Terras
Doolhof Terras Dames
Doolhof Terras Welkom Lansingerland
Boerderij Lansingerland Winkel
Doolhof Lansingerland Ijsje Boerderij
Doolhof Lansingerland Winkel

 

 
Op zoek naar een leuke uitje? Bekijk arrangementen