Kinderfeestje in maisdoolhof vieren

Een kinderfeestje in het grote maisdoolhof Lansingerland vieren? Kom gezellig langs bij het Maisdoolhof voor een goedkoop kinderfeestje. Je kind is maar één keer per jaar jarig. Daar maken we natuurlijk een groot feest van. Je kunt denken aan de bowlingbaan of een middagje zwemmen, maar wat dacht je van een speurtocht door een gigantisch maisdoolhof? Een rondleiding door de boerderij en daarrna gezellig friet met mayonaise? Een kinderfeestje dat je kind niet snel zal vergeten!

Bekijk ook onze huisregels.

 

Goedkoop kinderfeestje vieren in maisdoolhof

Ken je die reclames waarin kinderen dure en spectaculaire kinderfeestjes geven. Uitgepakt met een limousine, een luchtballon en olifanten? Het belangrijkste dat bij de andere kinderen is blijven hangen? Het broodje worst of de friet na afloop. Kortom: een kinderfeestje hoeft niet duur te zijn om er een succes van te maken.

Boerderij Lansingerland zorgt ervoor dat jij het droomfeest voor jouw kind kunt organiseren zonder dat het teveel kost. Onbezorgd genieten van een goedkoop en leerzaam kinderfeestje. Onze kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag, vrijdagmiddag en zaterdag. We zien je snel!

 

 

 
Op zoek naar een leuke uitje? Bekijk arrangementen