Kinderfeestje op de boerderij vieren

Een kinderfeestje op Boerderij Het Lansingerland vieren? Kom gezellig langs voor een goedkoop kinderfeestje. Je kind is maar één keer per jaar jarig. Daar maken we natuurlijk een groot feest van. Je kunt denken aan de bowlingbaan of een middagje zwemmen, maar wat dacht je van een Farm Safari op de Boerderij? Met een rugzak voor spullen voor onderweg ga je het avontuur aan. De reisgids gebruik je om de juiste weg te vinden. Er staan opdrachten en vragen in. Na de Farm Safari gezellig een broodje of een lekker ijsje eten? Een kinderfeestje dat je kind niet snel zal vergeten!

Bekijk ook onze huisregels.

 

Goedkoop kinderfeestje vieren op Boerderij Het Lansingerland

Ken je die reclames waarin kinderen dure en spectaculaire kinderfeestjes geven. Uitgepakt met een limousine, een luchtballon en olifanten? Het belangrijkste dat bij de andere kinderen is blijven hangen? Het broodje worst of de friet na afloop. Kortom: een kinderfeestje hoeft niet duur te zijn om er een succes van te maken.

Boerderij Lansingerland zorgt ervoor dat jij het droomfeest voor jouw kind kunt organiseren zonder dat het teveel kost. Onbezorgd genieten van een goedkoop en leerzaam kinderfeestje.  We zien je snel!